fastighetstvätt

För bostadsrättsföreningar, fastighetssägare och företag har vi auktoriserad service och försäljning.  Vi utför garantiservice av tvättutrustning i tvättstugor till bostadsrättsföreningar och företag.

  • Vi planerar ditt klädvårdsrum efter ditt önskemål och vårat kunnande.
  • Vi levererar, packar upp och ställer allt på plats.
  • Vi ansluter el, vatten och avlopp samt ventilation som en helhetslösning.
  • Vi har en mångårig och bred kompetens inom vårat branschområde.

Reservdelar till tvättmaskiner

Vi tillhandahåller reservdelar till tvättmaskiner och tvättutrustning i fastigheter. Önskar ni beställa reservdelar eller är i behov av service? Kontakta oss för mer information.

Försäljning av tvättmaskiner

Vi säljer och installerar tvättmaskiner och tvättutrustning till fastigheter. Kontakta oss för kostnadsförslag eller hjälp att planera. Vi är återförsäljare åt Electrolux tvätt- och torkutrustning, länk till Electrolux hemsida.

Service av tvättmaskiner

Vi utför service på samtliga märken samt garantiservice åt Electrolux. Önskar ni upprätta ett serviceavtal? Ring eller mejla Norrbottens kyl & maskinteknik.

Vårt upptagningsområde är Boden, Luleå, Piteå och Älvsbyn i Norrbotten

Vi är specialiserade på försäljning, service och montering av tvättutrustning till flerfamiljshus, företag och privatpersoner.

Electrolux är en global leverantör som under samma tak erbjuder professionella lösningar för våra kunder. Ett professionellt varumärke med unik kunskap inom branschen.

Electrolux

Klicka på bilden för att läsa broschyren.

Klicka på bilden för att läsa broschyren.