Norrbottens kyl & maskinteknik arbetar med kyl-, frys- samt klimatanläggningar. Vi finns tillgängliga för professionell service och rådgivning nära dig.

AC fordon

Visste du att 8 av 10 bilar har problem med sin AC? Det tycker vi är en alldeles för hög siffra! Vi läcksöker din bil och åtgärdar problemen. Test och påfyllning av din AC tar ca: 60 min. Vår rekommendation är att serva din AC anläggning 1 gång/år.

Komfortkyla

Vi säljer och monterar komfortkylanläggningar och hjälper gärna till att hitta rätt lösning för just dina behov. Vi har lång erfarenhet och omfattande kunskaper när det gäller att skapa rätt klimat och temperatur på kontor, i butiker, villor och offentliga miljöer.

Livsmedelskyla

Matvaror är känsliga för tempertursvängningar och måste hanteras med stor noggrannhet. Vi erbjuder installation, service, underhåll samt försäljning av reservdelar till kommersiella kyl- och frysanläggningar.

Vårt upptagningsområde är Boden, Luleå, Piteå och Älvsbyn i Norrbotten

Vi har lång erfarenhet och omfattande kunskaper när det gäller luftkonditionering. Vi servar AC i fordon, Vi installerar och utför service på AC-anläggningar på kontor, i butiker och villor samt i offentliga miljöer. Vi installerar och utför service på AC-anläggningar i livsmedelsbutiker