Norrbottens kyl & maskinteknik är nytt företag som startats av ägarna Hem & Hushållstjänst i Boden och Norrbottens kyl och maskin i Luleå. Tillsammans har vi över 30 års branscherfarenhet. Vi är specialiserade på försäljning, service och installation av:

  • Storkök
  • Fastighetstvätt
  • Kyla
  • Värmepumpar
  • Vitvaror
  • Vi har mycket lång erfarenhet av service av alla typer av vitvaror och värmepumpar
  • Vi säljer, levererar och installerar våra produkter
  • Vi har välutbildade servicetekniker.

Personal

NKMT Boden

Ulrika Isaksson är administratör på kontoret i Boden. Kund- och ordermottagare. Säljer reservdelar och vitvaror. Sköter kundfaktureringen från Boden.

Viktoria Lövgren Isaksson arbetar i Boden med företagets ekonomi, löner och administration. Kundmottagare/bokar många av teknikernas jobb.

NKMT Luleå

Annika Forss är företagets ekonom. Sitter på kontoret i Luleå. Hon har hand om företagets ekonomi, fakturering, löner och administration. Annika arbetar även med försäljning i butiken och över telefon.

Bengt Löf arbetar på kontoret i Luleå. Han arbetar som kund- och ordermottagare. Bengt arbetar även med försäljning i butiken och över telefon.

Staffan Dellenbäck arbetar med kundmottagning och order. Han säljer även hushållsmaskiner och reservdelar. Staffan servar produkter som kommer in på verkstaden.

LEDNINGSGRUPP

Alexander Hansson är en av delägarna. Alexander arbetar med värmepumpar men är duktig på automatik, asfaltverk och övriga projekt.

Jan Hansson är ordförande och delägare av bolaget. Har ett finger med i det mesta.

Mats Eriksson är företagets VD och delägare i företaget. Han arbetar med kundkontakter, försäljning och avtal för våra kunder. Han har ett finger med i spelet på samtliga plan, såväl praktiska som administrativa.

Ulf Lundberg är den tekniskt ansvarige och arbetar främst med värmepumpar. Ulf har behörighet på ventilationsmätning, OVK. Ulf är delägare.

SERVICETEKNIKER

Andreas Larsson är vår storkökskille. Han jobbar i första hand med storköksprodukter. Arbetar även med fastighetssidan och vitvaror.

Bertil Johansson är vår värmepumpsmontör, monterar luft/luftvärmepumpar varje dag under högsäsong. Monterar luftkonditioneringar. Övrig tid gör han bl.a. uppgraderingar på Separett toaletter.

David Nilsson är service- och kyltekniker. David arbetar främst med service, reparation, installation och försäljning av vitvaror/hushållsmaskiner och kylutrustning. Han arbetar även med storkök.

Henrik Malmström är värmepumpstekniker. Han arbetar främst med service på värmepumpar, kan även de övriga delarna.

Jens Vikström arbetar med installation av vitvaror, storköksutrustning och fastighetstvätt.

Kurt Niemi är servicetekniker och arbetar med service. Kurt reparerar och installerar fastighetstvätt- och torkutrustningar.

Ola Sundqvist arbetar främst med vitvaror och fastighetstvättar. Installerar storköksprodukter och vitvaror.

Oscar Hansson Westerberg är servicetekniker. Han arbetar främst med service, reparation och installation av hushållsmaskiner.

Patrik Drugge är service- och kyltekniker. Han arbetar främst med service, reparation, installation och försäljning av vitvaror/hushållsmaskiner och kylutrustning. Patrik arbetar även med storkök och fastighetstvätt.

Per Johansson installerar fastighetstvättar med tillhörande utrustning. Arbetar även med service och försäljning.

Robert Fors arbetar med installation av vitvaror, storköksutrustning och fastighetstvätt.